Maarten Bartholomees – Psycho-energetisch coach voor jongeren en volwassenen

Voor welke zaken kan een coaching voor jou zinvol zijn?

Vooral het individu en de eigen innerlijke beleving staan centraal in deze verkenningstocht. Samen verkennen we jouw uiteenlopende thema’s. Naar gelang welk thema er speelt, verschuift de klemtoon vaak naar je omgeving en je relatie tot anderen.

De insteek bij deze verkenning is vooral dat we meer zijn dan enkel ons lichaam. Gedachten, emoties, overtuigingen, materie… zijn allemaal energie. We brengen opgehoopte energie terug in beweging waardoor er zich telkens weer nieuwe inzichten aandienen. Volg je een langer traject? Dan krijg je ook steeds meer handvaten aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan. Je leert om telkens meer te vertrouwen op jouw intuïtie, wat goed voor jou is. Je gedachten, je passie en je handelingen komen steeds meer op 1 lijn.

Op zich is er geen enkel thema dat niet aan bod kan komen. Vaak is het zelfs niet nodig om heel jouw verhaal in detail te beschrijven. We verkennen vooral de energie errond. Waar in jouw lichaam ervaar je dit? Hoe ervaar jij dit? Van daaruit gaan we verder op onderzoek.

Voor de ene zijn dit conflicten in een thuis- of werksituatie, voor de andere een dilemma bij het kiezen van een woonst, een project, een studie… Weer andere willen juist meer rust ervaren, ze ervaren te veel stress, lopen vast in hun toekomstbeeld, wensen hun emoties te beheersen, zijn op zoek naar spiritualiteit of ervaren te veel verandering in hun omgeving waardoor ze zichzelf even kwijt zijn.

Enkele vaak voorkomende thema’s zijn: sociale relaties, innerlijke blokkades, assertiviteit, seksualiteit, genderidentiteit, hoog gevoeligheid, karaktereigenschappen…

Welke aanpak mag je verwachten?

Via onder meer geleide individuele oefeningen gaan we samen op ontdekking in jouw innerlijke onbewuste. De ene keer al zittend, soms staand, dan op papier, in stilte, zoekend naar woorden. De ingangspoort ontstaat naargelang jouw thema, situatie, verwachting… De uitkomst is vaak vernieuwend en toetsen we meteen af aan de praktische haalbaarheid in jouw dagelijks leven.

De meditatieve oefeningen brengen je in een bewustzijnstoestand waarbij je verbonden bent met jezelf en je omgeving. De ervaring geeft aan dat het van daaruit makkelijker is om een creatieve oplossing te vinden, los van je mentale vooringenomenheid. Je leert je bewustzijn los te koppelen van de innerlijke stemmen in je hoofd, je meeslepende emoties, je gedachten, je kwaaltjes in je lichaam.

Als psycho-energetisch coach begeleid ik jou in deze oefeningen waarbij je weer verbinding kan maken met jezelf. Stapsgewijs maak je weer contact met jouw innerlijke wijsheid, die je altijd al had, maar afgelopen tijd ontoegankelijk voor jou was. Net zo goed gaan we samen op zoek naar die schaduwstukjes, jouw valkuilen die jou belemmeren. Eens die energie weer vrij kan stromen, komen de verborgen parels van wijsheid, kracht en creativiteit weer volop in het licht te staan.

Tarief volgens traject

Naast jouw engagement om via coaching nieuwe inzichten te verwerven, kies je ook voor een traject dat het beste bij jou past:

–        Heb je al ervaring met psycho-energetica of intuiïtive ontwikkeling dan kan je met 1 sessie van anderhalf uur weer enige tijd aan de slag om jouw verkregen inzichten om te zetten in je dagelijkse praktijk.

–        Is deze aanpak vernieuwend voor jou, dan kan je na een verkennend gesprek van 1 uur kiezen voor een coachingstraject. Gemiddeld zijn dit 3 tot 5 sessies, de regelmaat varieert.

Je betaalt 60 euro voor 60 minuten. Voor 90 minuten betaal je 85 euro.

Contact

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:30 – 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen of via onderstaand formulier een aanvraag indienen.

Wie is Maarten?

Als psycho-energetisch coach bewandelt Maarten meerdere paden.

–        In dit centrum van welzijn en therapie ontdek je hem in individuele begeleidingen als intuïtief & verkennend coach. Ook al wandelend (individueel of in groep) kunnen dergelijke inzichten samen ontstaan.

–        Daarnaast begeleidt hij als vrijwilliger ook psycho sociale begeleidingen van jongeren bij het JAC/CAW.

–        Als lesgever bij Timotheus Project vzw worden diezelfde vaardigheden aangeleerd (aan jongeren, volwassenen en ouderen) in een groepstraject voor persoonlijke groei.

–        Stap voor stap een project ondersteunen en/of uitwerken, is dan weer de dagdagelijkse taak bij een lokaal bestuur.

%d bloggers liken dit: