Elli Gilbert – Klinisch psycholoog voor volwassenen en gezinnen

Mentaal welzijn, of ‘onwelzijn’, heeft steeds een invloed op andere belangrijke domeinen in je leven, zoals je lichamelijke conditie, je geheugen en aandacht, je energieniveau, je frustratietolerantie, je impulsiviteit en zoveel meer. Ook je relaties met je kinderen en je partner worden beïnvloed door stress, angsten, bezorgdheden en andere mentale moeilijkheden. Hierdoor reageer je soms niet helemaal zoals je dat zou willen, of verschiet je zelfs eens van je eigen reactie. Door je goed in je vel te voelen, kan je makkelijker de persoon, de partner of de ouder zijn die je zou willen zijn.

De psychologische begeleiding is voornamelijk gericht naar individuele ouders, koppels en gezinnen die kampen met stress of andere moeilijkheden (zorgen, slaapproblemen, angsten, depressieve gedachten, verlieservaringen, een fertiliteitstraject, …). Ook als er sprake is (of was) van psychisch of fysiek geweld kan je bij mij terecht. 

Ik werk voornamelijk binnen het kader van Acceptance and Commiment Therapy, ook wel ACT genoemd. Het voornaamste doel is het streven naar een waardevol leven, een leven waarin voldoende aandacht gaat naar die zaken die jij belangrijk vindt. Samen identificeren we de obstakels die dat leven in de weg staan en gaan we op zoek naar een andere manier om met deze obstakels om te gaan. ACT biedt een effectieve en concrete aanpak, die ook mogelijkheden biedt wanneer er niets meer lijkt te werken. 

Tarief

Een individueel gesprek duurt steeds 45 à 50 minuten en komt op 75 euro. Vanaf 17u gaat het avondtarief in en komt dit op 80 euro. Koppel- of gezinsgesprekken duren 70 minuten en dit komt op 90 euro. Bij het eerste gesprek wordt 10 euro extra aangerekend voor de opstart van het dossier

Betalen kan cash of via Payconiq.

Contact

Maandag
12:30 – 16:00
Dinsdag
12:30 – 16:00
Woensdag
12:30 – 16:00
Donderdag
08:00 – 21:00
Vrijdag
08:00 – 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen of via onderstaand formulier een aanvraag indienen.

Elli is klinisch psycholoog en doctor in de criminologie. Ze specialiseerde zich in ‘Acceptance and Commitment Therapy’ en volgt verdere bijscholing in perinatale counseling en ‘trauma informed practice’.

Erkenningsnummer: 842108359

Visumnummer: 326327

Aangesloten bij de VVKP en de APPPH.

%d bloggers liken dit: