Anja Michiels – Burn-out en Bore-out Coach / Coach veerkrachtig mantelzorgen

Coaching preventie en aanpak burn-out/bore-out

Coaching veerkrachtig mantelzorgen

Klachten

Ontbreekt het je de laatste tijd aan energie om je dagelijkse taken op te nemen?

Lukt het je moeilijk om te ontspannen?

Pieker je meer dan voorheen?

Ben je al even in ziekteverlof en twijfel je of je opnieuw aan de slag kan/wil?

Klachten als chronische overbelasting, innerlijke onrust en uitputting kunnen wijzen op een (naderende) burn-out of bore-out. Je voelt je letterlijk “opgebrand” of “uitgeblust”.

Werknemer, mantelzorger, ouder of vrijwilliger

We linken deze klachten vaak aan een werkcontext.  Als werknemer breng je immers een groot deel van je tijd door op of voor het werk en sta je voor vele uitdagingen.

Toch kan je ook “opgebrand” geraken in je rol als mantelzorger, ouder of vrijwilliger

Hoe dan ook, ’t is best schrikken wanneer je voelt dat wat eerder als vanzelf leek te gaan, nu (te) veel energie van je vraagt. Alles begint moeite te kosten en twijfels en emoties steken de kop op. Je wilt dit eigenlijk niet voelen…

Als coach help ik je in te zien waar jouw batterij leegloopt en zoek ik samen met jou naar handvaten om je balans terug te vinden en je valkuilen te herkennen. Je leert jezelf (nog) beter kennen zodat je zelfbewust(er) je pad verder kan bewandelen.

Werkwijze

Via een intake gesprek maken we kennis. Ik luister naar jouw verhaal en we bekijken of mijn plan van aanpak voor jou helpend kan zijn.

De coaching bestaat uit gesprekken afgewisseld met concrete oefeningen en opdrachten, op een tempo dat bij jou past.

Mijn missie is dat jij opnieuw met meer energie in het leven staat en “content” kan zijn met wie je bent en wat je doet. Dat verdien je echt wel!

Een coachingsessie duurt 50 minuten.

Betalen kan cash of via je mobiele betaalapp.

Communicatie directe omgeving

Wanneer je wat minder goed in je vel zit, kampt met symptomen van burn-out, heeft dat ook impact op mensen die jou graag zien. Relaties kunnen daardoor soms wat vertroebelen.
Als coach richt ik me in de eerste plaats op jou en jouw herstel. Op tijd communiceren naar je partner en je gezinsleden, over wat er speelt, is echter ook belangrijk doch niet gemakkelijk. Vanuit mijn achtergrond als familiaal bemiddelaar kan ik jullie, als koppel of als gezin, ook ondersteunen om te verwoorden wat elke betrokkene nodig heeft. Eén of meerdere gesprekken zijn mogelijk. Aan te vragen tijdens het coachingstraject.

Prijs

Eén coachingsessie duurt 50 minuten en kost 50 euro. Je betaalt na elke sessie.

Na het intake gesprek kan je ervoor kiezen om een coachingtraject van 5 sessies te volgen. Je betaalt dan 240 euro voor 5 sessies.

CONTACT

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:30 – 20:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen of via onderstaand formulier een aanvraag indienen.

Kennis en ervaring

Anja is 47 jaar en opgeleid als gezinswetenschapper, erkend bemiddelaar in familiale zaken en burn-out coach.

Zij werkt bij Karios als coach op woensdagavond en combineert dit met haar job als zorgconsulent en communicatiemedewerker.

Foto: el_fotoo

%d bloggers liken dit: